Wielertoeristenclub Draisineken
Nieuw onderwerp plaatsenReageren

<  Ladies Corner  ~  Proefritten van het Regionaal Landschap

Leen
Geplaatst: 06-05-2011 15:03:55 Reageren met citaat
Geregistreerd op: 06 Mei 2011 Berichten: 2
Na het zondagsritje van 15 mei hoef je je fietsbroek niet uit te trekken. Fiets gewoon door naar Halle! Of rij met z'n allen 's morgens naar Halle. Laughing


Zet je tanden in het lekkere landschap van het Pajottenland en fiets 20 of 50km met de Proefritten van het Regionaal Landschap in Halle en Pepingen.

Onderweg hou je halt (geheel tegen de regels van de kunst Wink ) aan verrassende natuurplekjes of landschapsposten om smakelijke streekgerechten en –drankjes te sneukelen. Op een zondagmiddag kan dit wel!


Volg 1 miljoen vlinders langs de Groebegracht en tel 10 000 stappen naar zoete paradijsplekjes, smakelijk erfgoed en verleidelijke natuur. Kunstacademie De Meiboom plant zijn kunstcollectie in de Grote Weide achter het ziekenhuis van Halle met een openluchttentoonstelling. Ook gezondheid komt mee aan bod: via een quiz leer je bij over gezonde voeding en gezond bewegen.Het is de moeite want de Proefritten leiden onder andere langs een oude Frankische hoeve, de grootste zwaluwkolonie uit de regio, de boomgaard van Pajottenlander, de Romeinse gang van Cantimpré en een handvol andere mooie natuur-, landschap- en erfgoedplekken.De Proefritten van het Regionaal Landschap starten op zondag 15 mei 2011 aan de inrit Ziekenhuislaan, 1500 Halle. Als je onderweg wil sneukelen (aperitief, voorgerecht, hoofdgerecht, allerhande dessertjes) moet je starten tussen 11u en 12u, vooraf inschrijven via www.rlzzz.be/proefritten
en een bijdrage betalen voor het sneukelmenu.

Gewoon fietsen en wandelen start tussen 10u en 15u en is gratis en zonder inschrijven.


Er zijn vier landschapsroutes uitgestippeld: kunstroute ‘1 miljoen vlinders’ met openluchttentoonstelling van kunstacademie De Meiboom (3 km – 4200 stappen), Proefrit wandelen (11 km – 15 400 stappen) en twee Proefritten fietsen (20 km en 50 km). Proef en geniet – zonder mate – van landschap en natuur!

Meer info en inschrijven via www.rlzzz.be/proefritten
... stuur deze uitnodiging gerust door naar familie, vrienden, kennissen, …

Tot dan! Ik zal er zijn! (om te werken Laughing )
Profiel bekijken Stuur privébericht

Berichten van afgelopen:  

Tijden zijn in GMT + 1 uur
Pagina 1 van 1
Nieuw onderwerp plaatsenReageren

Ga naar:  

Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen in dit subforum
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Je mag je berichten niet bewerken in dit subforum
Je mag je berichten niet verwijderen in dit subforum
Je mag niet stemmen in polls in dit subforum